Duurt het laden te lang? Sluit het laad scherm
laden...

GevelWerken

GevelRenovatie

Gevels vervuilen omdat ze continu bloot staan aan invloeden van buitenaf. Zo kan het zijn dat het uitzicht van uw gevel in de loop der jaren gewijzigd is waardoor de waarde van uw gebouw ook gedaald is. Een opfris beurt door HAS CONCEPT is de ideale oplossing voor dit probleem.

Zo kunnen wij uw gevelsteen kuisen met hoge druk, voegen uitslijpen en hervoegen, schilderen en andere zaken herstellen. Dit geeft de gevel niet alleen haar oorspronkelijke kleur terug, maar ook zijn sterkte, degelijkheid en waterwerendheid.

HAS CONCEPT kijkt samen met u voor de gepaste oplossing!

zandstralen

In extreme gevallen wanneer gevelrenovatie niet de oplossing van uw probleem is, biedt HAS CONCEPT het zandstralen van uw gevel aan.

Bij zandstralen zal er tegen hoge snelheid een straal zand tegen de gevel gespoten worden. Dit is een zeer krachtige werkwijze waarmee de meeste vormen van vervuiling verwijderd kunnen worden. Achteraf wordt uw gevel behandeld met een waterafstotend product.

Has concept BVBA

Een vraag over een van onze diensten? Of heeft u graag een offerte op maat? U kan ons altijd contacteren via volgende gegevens, wij beantwoorden graag op al uw vragen. 

ons contacteren:

0485 / 464.456
0489 / 562.226

info@has-concept.be

Diksmuidelaan 177
2600 Berchem

Privacy policy

© Has concept 2017 

Ontwerp door:

Privacy policy

© Has concept 2017 

Ontwerp door: